martes, 5 de julio de 2011

BIRRASANA 2011


Amb una mica de retard pero aqui van unes fotos y algun video del Festival. Que tot i la pluja va ser un èxit total    .video reportatge de BIRRASANA


 
Pa de Marina Pale Ale
Gelat de Marina Pale Ale
Marina Summer Ale

Aquestes són les tres novetats que vam presentar al Festival, la nova cervesa La Marina Summer Ale, una cervesa de 6º, amb bona retenció d'escuma, refrescant, amarga, aromàtica i llupolada, en fi una delicia...

El Pa fet amb la Marina Pale ALe, que desde el Festival es fa cada cap de setmana a la Pastisseria Ca l'Orench de Blanes, i que està tenint molta acceptació, i voleu que us digui, està boníssim.

El gelat fet amb Marina Pale Ale, un gelat de cervesa, cervesa, apte només per a paladars cervesers pero tot un postre per als més llupolers, la respeta i la elaboració van anr a càrrec d'en Joan de la Gelateria del Passeig de Blanes.

Desde Marina volem donar els nostre agraïments a Ca l'orench i La Gelateria per haver-nos ajudat en aquestes rareses cerveseres.

Per ultim us deixo un video amb els colaboradors, amics i familia que van estar currant fins l'últim moment amb nosaltres, gràcies a tots/es!!  SALUT!!




I L'ANY QUE BÉ BIRRASANA 2012...!!!

2 comentarios:

  1. Soy Gonzalo B. Zaragoza: Ha sido un placer incluir vuestra cervecera y vuestras cervezas en Beeradvocate.com (user gonzaloyanna)y comentarlas.Tambien he incluido y comentado Mas Cremat en Ratebeer.com y publicar el primer comentario sobre The Grim North (user gbz59)y añadir nuevos sobre la Pale y la Summer.Pero sin duda lo más placentero es, sin duda,beberlas.Espero conoceros personalmente en el Barcelona Festival.Salud y galones de cerveza.

    ResponderEliminar
  2. نرحب بكم في شركة تسليك مجاري بالقطيف من شركة المثالية للتنظيف بالقطيف ونقدم افضل شركة مكافحة الحشرات بالاحساء لتتخلص من ادرار الحشرات بسهولة وبارخص الاسعار كما نقدم لكم شركة تنظيف خزانات بالاحساء ونعمل علي توفير افضل المنظفات في شركة تنظيف بالاحساء اتصل بنا تجد كل جديد من شركة تنظيف مجالس بالاحساء .

    المصدر

    شركة تسليك مجاري بالدمام

    ResponderEliminar